Wie zijn wij?

Landbouwkavels.nl heeft zich erop toegelegd om op een unieke manier te bemiddelen bij de aankoop van landbouwgrond. Grond is namelijk een duur en kostbaar bezit en behaalde winsten kunnen dan ook groot zijn. Met dit in het achterhoofd proberen wij onze manier van bemiddelen zoveel mogelijk in dienst van de klant te stellen. Wij verzorgen dienstverlening op maat!

Onze wijze van bemiddelen

Landbouwkavels.nl is er voor iedereen met de interesse of de gedachte om landbouwgrond te kopen. Onze manier van bemiddeling is erop ingericht de klant zoveel mogelijk uit handen te nemen. Dit houdt in dat wij u kunnen helpen van begin tot eind.

Tijdens dit bemiddelingsproces halen wij informatie op bij betrokken overheidsinstellingen over bijvoorbeeld liggende bestemmingsplannen en structuurvisies. Met dit in gedachte zullen wij u als klant altijd van een eerlijk advies voorzien omtrent de bij uw wensen passende kavel.

Onze manier van bemiddeling is er om u als klant zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen!

Bekijk ons gehele aanbod

Bij Landbouwkavels.nl beschikken we over een groot en veelzijdig aanbod landbouwgrond door heel Nederland. Ieder perceel heeft zijn eigen sterke punten. De een is meer geschikt voor de verre toekomst, terwijl de andere juist snel winst op kunnen leveren. Lees hier meer over ons aanbod.

Verder werken we bij Landbouwkavels.nl met een vast aantal partijen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld makelaars en notarissen waarmee wij samenwerken. Samen met hen of met uw eigen notaris of makelaar zorgen wij ervoor dat de koop zo soepel mogelijk verloopt.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening

Heeft u na het lezen van deze pagina interesse gekregen in een samenwerking met ons? Of wilt u meer informatie over onze wijze van bemiddelen?

Neem dan gerust contact met ons op en hoor wat wij voor u kunnen beteken!